Grillet Søtpotet

Smakfulle grillede biter av søtpotet. Brukes som lun eller kald i salater og pokebowls,eller varmes raskt som tilbehør til kjøtt, fisk eller som base i suppe. Snakk med oss om oppskrift på Slåttos gode søtpotetsuppe. Frysevare 2,5 kg x 4

Grillet Butternut gresskar

Nydelige grillede biter av gresskar. Spises lun eller kald i salater eller til supper,tilbehør til steker og fisk, dessert og kaker. Frysevare

Hummus, original

En ekte, fersk Hummus av kremede kikerter og sesampasta. Hummus er rik på protein og god til vegetarretter, som forrett og pålegg og dip til grønnsaker og til grillet eller stekt mat. Smaker fra det arabiske/libanesiske kjøkken passer perfekt til den bølgen av vegetar-og veganmat som nå vokser frem.Glutenfritt, laktosefritt og Vegansk.

Hummus Harissa (hot & spicy)

Klassisk hummus i ny utgave – nå smaksatt med smaksrik tyrkisk paprikapuré og chili.Passer till all slags mat; som dip, til meze, på grilltallerken og som pålegg på brød.Produktet er Glutenfritt, laktosefritt og vegansk.

Bulgur, grov

Hele hvetekjerner forkokes gjennom damping og siden males til gryn. Grov bulgur er et litt grovere tilbehør og passer utmerket som erstatning til ris og pasta. Kok den gjerne i buljong for mer smak!

Auberginepuré

Puré laget av grillede og miksede auberginer. Brukes i Baba Ghannouge og Moutabbal. Aubergine-puré blir brukt over hele Midt-østen. Ofte legges auber-ginene rett på glørne, eventuelt over gassflamme, for å svi skinnet og samtidig sette en røkt smak på auberginen. Bruksområde: Bruk som tilbehør til stekt og grillet mat

Harissa (Chilipaste)

Harissa er en type chili-krydderpasta som er sterk og full av smak. Den brukes mye i Nord-Afrika, spesielt i Tunisia, Marokko og Libya. Perfekt smakstilsetning i supper, sauser og couscous, og nydelig tilbehør til grillet kjøtt og fisk. Og som marinade.

Ajvar

Ajvar eller “ajwar” er en mild krydret purê/mos av grillet rød paprika og aubergine, matolje og hvitløk, chili, eddik og andre krydder. Slåtto Ajvar Passer perfekt på meze-bordet, til tapas, eller som tilbehør til kjøtt og kyllingretter. Kan spises varm eller kald som tilbehør til andre retter. Spennende og eksotisk smak fra Midtøsten som gir … Read more

Tahina

Stenmalt sesampasta. Brukes i dressing, til å lage hummus eller som smaksetter. Rik på mineraler, jern, kalsium, magnesium og sink. Lys og fin farge – høyeste kvalitet og deilig smak. Leveres i spann på 2×2,5kg og boks på 800g x12. Vanlig å bruke når man lager hummus, i dressing, til frokosten, på iskrem m.m

Paprikafilèt grillet

Deilige, grillede paprikafileter. Kan spises både kald og varm, i salater og som tilbehør til kjøtt- og kyllingretter. Perfekt tilbehør på meze og tapasbordet!