Konsepter

At vi som leverandør leverer best mulig produktkvalitet er en selvfølge.
Disse produktene har vi i stor grad satt inn i helhetlige løsninger og konsepter,
som gjør det enkelt for deg å kunne tilby gode, smakelige og varierte menyer.
Se om noe kunne passet til ditt kjøkken!

By gjesten på det brede burger gliset!

Konseptet med SMASHBURGER er velkjent i USA og har blitt en favoritt blant hamburgerkjennere verden over. Slåtto har omfavnet SMASHBURGER og utviklet produkter og løsninger for våre kunder.Noe av suksessen med SMASHBURGER ligger i den såkalte Maillard-effekten, som er den ekstra brune og smakfulle stekeskorpen som oppstår når burgeren presses ned under steking og undersiden karamelliseres. Det gjør denne måten å steke på til en ny og spennende hamburgeropplevelse.

Slåttos perfekte SMASHBURGER er enkel, rask og smakfull!

Les mer om SMASHBURGER her

Helsprø kylling & grønnsaker

Norges kanskje mest gjennomførte ”fried chicken” konsept. Laget med skikkelig saftig og smakfullt kyllingkjøtt, trukket med deilig, knasende helsprø panering av mais! Siste nyhet er to varianter med en ekstra het panering.

I serien finnes også helsprø blomkål, brokkoli, potet og gulrøtter. Disse egner seg perfekt som et spennende alternativ til tradisjonelt tilbehør eller som forrett eller snack.
Servér helsprø kombinasjoner i ulike varianter og mengder. Vi har også en rekke passende dressinger og dips. Dette er konseptet for deg som verdsetter kvalitet og smak. Det er helt sprøtt godt!
Sjekk ut konseptbrosjyre for serveringstips og oppskrifter her.

Alle produktene er allergenfrie. Se dem her!

Alt til ditt pizzakjøkken

Slåtto har drevet med pizza siden starten i 1976. Gjennom denne tiden har vi opparbeidet en solid kompetanse og erfaring som vi gjerne deler med våre kunder. Sortimentet er bredt og inneholder alt du trenger for å kunne tilby dine gjester en god pizza.
Se produktene her!

Det lille EXTRA

En mengde retter som løfter ditt kjøkken til nye høyder og gir kunden den ekstra gode matopplevelsen. Med DLE konseptet sikrer du flere flotte retter på samme råvare. Eksempel som her;
Mexi wrap, Mexi kyllingfiletburger og Mexipizza.
Det er utarbeidet mengdekalkyler og monteringsanvisninger til bruk for ansatte på kjøkkenet.

Meze- Midtøstens tapas

Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet! Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk.
Meze er orientalske småretter. En herlig blanding av salater, rører og dressinger, grillet kjøtt og syltede grønnsaker. Ofte godt og smakfullt krydret, men ikke «hot».
Les heftet vårt for nydelige oppskrifter.
Se produktene her!

Fiskeburger med tare

Slåtto fiskeburger med ramsløk og tare er svært velsmakende og inneholder 77% ren fisk. Den er laget av ferske, norske råvarer og er god og fast i konsistensen. Perfekt egnet som burger eller
vanlig fiskekake! Prøv deg på en råkostburger, eller en mangocurry variant. Spør oss om oppskrifter eller les i heftet vårt.
Taren vi bruker er bærekraftig dyrket og sanket av Seaweed utenfor Værlandet i Vest Norge.
Finn fiskeburger her!

Phillysteak

Mørt, renskåret kjøtt av Storfe.
På en av sine Harleyturer i USA, kom Jan Erik (produktsjefen) over Phillysteak på en tur gjennom Philadelphia. Ideen tok han med seg hjem. Philly Steak har sin opprinnelse fra Philadelphia i Pennsylvania.
Den består av tynne skiver biffkjøtt, stekt løk og smeltet ost i
myk baguette (hoagie).
Retten stammer helt fra 1930 og ble et kjærkomment alternativ
til ”Hot Dogs”.