Cornichons

Cornichons /syltet hel agurk med rød paprika og sterk pepperoni (pepperfrukt). Brukes i Meze, til hamburgerog som tilbehør til både kalde og varme retter. Gir en ny smaksretning for syltede agurker med en godt krydret lake ogagurker av svært høy kvalitet

Kebabpeperoni

Hele, grønne pepperfrukter med mild styrke, innlagt i lake av vann og eddik. Perfekt til bruk på kebab, hamburgere, salat , gryter mm

Fajita Marinade

God til fajitas, tacos, hamburgere, pizza, gratenger eller hva som helst der du vil setta en mexikansk preg. En aromatisk salsa som forhøyer smaken på dine TEX- MEX favoritter

Malaysian Sambal

Velbalansert kryddersaus som gir både varme og søthet.Tips: Bland litt sambal med soya og honning og mariner kylling og tofu og grill deretter i ovnen.

Mango Curry Marinade

I denne marinaden er mango kombinert med aromatiske indiskekrydder. Fungerer veldig bra med kylling, svinekjøtt og vegetariske spyd.

Shitake saus

Shitake Saus – også kalt vegetarisk østerssaus. Shitake sopp har blitt verdsatt for kulinariske og medisinske kvaliteter i Kina i over 1000 år. Vi har fanget den rike, fyldige smaken av Shitake i denne mahognifargede sausen som er klar til å nytes i en wok, som innslag i en marinade/saus eller som en dip saus.

Ginger Glace

Ginger Glace gir en søt og frisk smak av ingefær, herlig fruktighet og et snev av chili. Pensle på maten mens du griller for å intensivere smak og få en stilig finish

Tom Yum Original

Tom Yum er en av de mest elskede rettene fra thailandsk mat.Fremtredende aromaer av sitrongress, limeblader, chili, galanga og tamarind gjør denne sausen til en perfekt suppe- og grytebase.

Wok Szechuan Style

Wok Szechuan Style med Sichuan pepper som har en sitrustone som er en favoritt blant mange kjennere. Her kan du føle den friske pepperaktige smaken forsiktig trenge gjennom de andre rike smakene. Perfekt til wokstekte grønnsaker og til grillet/woket fisk, kylling og svinekjøtt

Indian Curry Sambal

Indisk Curry Sambal er full av smak av spisskummen, koriander, ingefær, hvitløk og alle krydder som vi forbinder med India. Mariner kylling eller tigerreker i denne krydrede pastaen eller varme med kokosmelk og server som en deiligkarrisaus.