Malaysian Sambal
Velbalansert kryddersaus som gir både varme og søthet.Tips: Bland litt sambal med soya og honning og mariner kylling og tofu og grill deretter i ovnen.
Velbalansert kryddersaus som gir både varme og søthet.Tips: Bland litt sambal med soya og honning og mariner kylling og tofu og grill deretter i ovnen.
I denne marinaden er mango kombinert med aromatiske indiskekrydder. Fungerer veldig bra med kylling, svinekjøtt og vegetariske spyd. Kommer i 2,5L kanne
Shitake Saus – også kalt vegetarisk østerssaus. Shitake sopp har blitt verdsatt for kulinariske og medisinske kvaliteter i Kina i over 1000 år. Vi har fanget den rike, fyldige smaken av Shitake i denne mahognifargede sausen som er klar til å nytes i en wok, som innslag i en marinade/saus eller som en dip saus.
Ginger Glace gir en søt og frisk smak av ingefær, herlig fruktighet og et snev av chili. Pensle på maten mens du griller for å intensivere smak og få en stilig finish
Tom Yum er en av de mest elskede rettene fra thailandsk mat.Fremtredende aromaer av sitrongress, limeblader, chili, galanga og tamarind gjør denne sausen til en perfekt suppe- og grytebase.
Wok Szechuan Style med Sichuan pepper som har en sitrustone som er en favoritt blant mange kjennere. Her kan du føle den friske pepperaktige smaken forsiktig trenge gjennom de andre rike smakene. Perfekt til wokstekte grønnsaker og til grillet/woket fisk, kylling og svinekjøtt
Indisk Curry Sambal er full av smak av spisskummen, koriander, ingefær, hvitløk og alle krydder som vi forbinder med India. Mariner kylling eller tigerreker i denne krydrede pastaen eller varme med kokosmelk og server som en deiligkarrisaus.
Den indiske delikatessen Tamarind med sitt hint av sitron gjør denne «cook-in- sausen» perfekt til kylling og svinekjøtt.
Ferdig saus som kan serveres kald eller varm. Eksotisk, fruktigog krydret smak med sting avchilipepper/jalapeño. Tips: Passer til grillet og stekt sjømat, fisk, kylling, kalkun og svinekjøtt. Egner seg også for geitost og andre dessert oster.
Aromatisk trekullrøkt, fruksøt og lett krydret. Den finstemte og klassiske smaken er perfekt til all stekt og grillet mat. Tips: Pensle på sausen mot slutten av grillingen. Glem ikke å prøve den til ”pytt i panne”, egg og bacon, svarte bønner, omelett, stekt laks, kjøttboller, hamburgere, pølser, vårruller, så vel som i wok og på pizza.