Biffstrimler Stekte, Naturell

Ferdig stekte strimler av kvernet biffkjøtt. Leveres i kokepose. Praktisk løsning for rask og enkel tilberedning og minimalt svinn. Kommer i praktiske storkjøkkenpakninger 1kg x 6. Brukes på pizza, snadder-retter, gryter, baguetter, wraps mm.

Hoki Premium sprøbakt

Sprøbakte serveringsstykker uten skinn og bein er produsert av hoki av høyeste kvalitet og er dekket med en sprø panering.Den er deretter forstekt i olje og hurtig-fryst for å beholde dens ferskhet og gode smak. Halal sertifisert.Den egner seg godt til steking, frityr og i ovnen.

Alaska Pollock Sprøbakt

160g. Pollock er en av Alaskas største ressurser fra havet, og den smaken og dethvite kjøttet, gjør den populær til mange forskjellig tilberedningsmåter. Den er nesten identisk med vår egen lyr.Fiskestykkene er sprøbakt, benløse og naturlig filetformet. De er også forhåndsfritert,dypfrosne og selvsagt fantastisk gode. Tilberedes i ovn eller frityr.

Alaska Pollock sprøbakt glutenfri

Alaska Pollock sprøbakt i en glutenfri variant. 110-130g.Pollock er en av Alaskas største ressurser fra havet, og den smaken og dethvite kjøttet, gjør den populær til mange forskjellig tilberedningsmåter. Dener nesten identisk med vår egen lyr. Tips: Ikke bruk samme frityr/ stekeoverflate som øvrige glutenholdige produkter.Den egner seg godt til steking og frityr.

Ølpanert Fish & crispy

Klassisk Ølpanert Hoki til fish and chips.Passer perfekt til lunsj, tapas småretter og som a lá carte.Egner seg til frityr eller steking

Sprøbakt blåhvitting filet

En torskefisk som har fått navn etter sitt hvite kjøtt.Sydlig blåhvitting på 60- 90g er en velsmakende og sunn fisk, og meget godt egnet som råvare for fish’n chipssamt mange andre kjente og kjære retter. Det er selvsagt også fangst av bærekraftig fiske, verifisert MSC-produkt.Serveringsstykkene har god størrelse og paneringen er både sprø og velsmakende.

Panerte akkaringer

Deilige blekksprutringer med tykke, gode akkartuber i en delikat paneringgjør produktet egnet til servering i restauranter som i storkjøkken. Produktet er forstekt.

Akkarspiral m/ sjøtang

Nori er ikke bare sjøtang man pakker sushien inn med. Den har også en nydelig salt “sjøsmak” som spiller glimrende inn med det milde himalayasaltet.Begge krydder samspiller med de panerte stykkene av blekksprut som er skåret for å gi en unik marmorering. En perfekt tapas eller et overraskende element til både forretter og generell sjømat.

Salt & Pepper Squid chunks

Sprøbakte blekksprutstykker.Frosne rå stykker av blekksprut som er skjært for å gi en unik marmorering.Panert med en salt og pepper blanding.

Bolinosboller

Klippfiskboller Bolinhos de Bacalhau, croquetas eller fritters – velsmakende frityrstekte boller som stammer fra Portugal,hvor den trolig er den mest populære forretten til festmat. Der hvor det feires, serveres Bolinhos, gjerne med en delikat salat til, samt en skikkelig dose chilimajones eller aioli. Retten er også svært populær i Latin-amerika.Bollene passer perfekt til tapas eller forretter. … Read more