En nydelig vegetarlasagne laget med blant annet kremet spinat og stir fry grønnsakene fra Suco.
Denne oppskriften er tilpasset gastronorm mål. Dvs. omkring 16 porsjoner.
Ingredienser
Tomatsaus
- 1500 gr Slåtto pizzasaus/tomatsaus
- 3,5dl vann
- 1 potte fersk basilikum
- 20 g kinesisk hvitløk
- 17 g harissa
- 10 g salt
- 2,5dl olivenolje
Tilsett alle ingredienser i en bakk/bøtte og kjør med stavmikser til du får en jevn saus
Kremet spinat
- 1250g Spinat kremet Suco
- 10 gr salt
- 2 gr pepper
- 5 gr hvitløkspulver
- 2 gr oregano
Slik gjør du:
- Legg et lag med 1/3 av grillede grønnsaker, 1/3 vårlig linsesalat, 1/3 av tomatsausen i en 1/1 GN bakk
- Legg på lasagne plater
- Legg på 1/3 av spinatblanding og 1/2 part av cottage cheese
- Fortsett til formen er full.
- Avslutt med spinatblandingen til øverste laget og topp alt med revet ost
Steke tid med tinte grønnsaker ca 40 min på 170 grader med ost fra start
Steketid med fryste grønnsaker ca 60 min på 170 grader. Osten legges på etter ca 30 minutter steketid
Sett sammen lasagne med fryste eller tinte grønnsaker
1250 g spinat blanding med krydder
1250 g grillede grønnsaker stir fry
1250 g vårlig linsesalat
800 g cottage cheese
800 g vårlig linsesalat
800 g revet ost
1 porsjon ferdig mikset tomatsaus