En rå pizzabunn av typen “bake-off”. Den må tines og heves i panner før garnering og steking. Bunnen for de som foretrekker å lage sin egen pizzasaus – også de som ønsker å sette en “whitebase pizza” på menyen

En rå pizzabunn av typen “bake-off”. Den må tines og heves i panner før garnering og steking. Bunnen for de som foretrekker å lage sin egen pizzasaus – også de som ønsker å sette en “whitebase pizza” på menyen
• Legg den frosne pizzabunnen i godt smurte panner
• Plasser pannene i et rack og dekk dem til
• Sette bunnen til tining og heving i rom temperatur eller i
raskeskap
• La bunnen heve til ca 50 % av pannens høyde
• Garnere bunnen med ost og annet garnityr og/eller dekk
til pannen og plasser bunnen på kjøl til den skal brukes.
• Stek pizzaen på ca. 245 grader i 6-7min. Steketid og grader vil påvirkes fra ovn til ovn.
GTIN D-PAK | Art nr | EPD nr | Varenavn | Vekt/krt | Ant./krt |
---|---|---|---|---|---|
07056950113393 | 1339 | 6055560 | Rå amerikansk pizzabunn u/ saus 40cm | 11,5kg | 20stk |