Rå amerikansk pizzabunn u/ saus 40cm

En rå pizzabunn av typen “bake-off”. Den må tines og heves i panner før garnering og steking. Bunnen for de som foretrekker å lage sin egen pizzasaus – også de som ønsker å sette en “whitebase pizza” på menyen

Matinfo.no
Matinfo.no

• Legg den frosne pizzabunnen i godt smurte panner
• Plasser pannene i et rack og dekk dem til
• Sette bunnen til tining og heving i rom temperatur eller i
raskeskap
• La bunnen heve til ca 50 % av pannens høyde
• Garnere bunnen med ost og annet garnityr og/eller dekk
til pannen og plasser bunnen på kjøl til den skal brukes.
• Stek pizzaen på ca. 245 grader i 6-7min.  Steketid og grader vil påvirkes fra ovn til ovn.

GTIN D-PAK Art nr EPD nr Varenavn Vekt/krt Ant./krt
0705695011339313396055560 Rå amerikansk pizzabunn u/ saus 40cm11,5kg20stk