Gyrosbrød

En saftig og smakfullt gresk gyrosbrød.
Tines opp og varmes i ovn,brødvarmer eller toastjern førservering.

Tips:

Dusj gjerne brødet med litt vann eller en god olje før oppvarmingen

Matinfo.no

  1. Stek 50g kjøtt for 18cm gyros brød eller 75g kjøtt for 21cm gyros brød i en stekepanne eller på en stekeplate til det er gjennomstekt. For falafel gyros kan du enten steke det i en frityrkoker eller i ovnen med litt olje.Forbered alt tilbehør slik at alt er klart til å monteres.
  2. Gyrosbrødet varmes fra tint tilstand i ovn eller på flatgrill.
    Flatgrill 180 grader : Fukt brødet godt, legg det på grillen med lokk over. Snu etter 40 sek gi det en dusj med vann og sett på lokket i nye 40 sek.
    Ovn 180 grader: Fukt brødet godt legg det på rist. Varmes i 1 min
  3. Smør med Tzatziki på den siden som ikke har riller, legg på kjøtt eller falafel, og tomat, agurk, salat og oliven (valgfritt) – kan også ha pommes fritt inn
  4. Rull/brett sammen og pakk inn i aluminiumsfolie for take-away servering.
  5. Brødet må holdes fuktig gjennom hele brette/rulle prosessen

GTIN D-PAK Art nr EPD nr Varenavn Vekt/krt Ant./krt
152011550001019321632603 Gyrosbrød 21cm / 120g7,2 kg60
070569500193129315739941 Gyrosbrød 18cm/85 g9,6 kg