Albasaus

Flytende vegetabilsk fett til steking, smøring, baking etc. Svært drøy i bruk , god smørearoma. Kokser ikke i panner eller ovn.
Tips: til smøring av pizzapanner: Enkel i bruk – brenner seg ikke slik at det blir kullrester. Gir fin smak til den ferdige pizzaen.

Se tilberedning for tips og oppskrifter med Albasaus som sausbase.

Albasaus

…. som sausbase:Suveren til bearnaise/hollandaise. Bruk Albasauce istedenfor margarin/smør. Doser ca. 0,6-0,7 dl albasaus pr. eggeplomme.
…. som klaret/smeltet smør: Bland 3 deler Albasauce og ca I del vann og varm opp under pisking.
…. til steking: Doser bare 1/4 del til 1/3 del av vanlig smørmengde!
…. til koking i varmluftovn: Spray et tynt lag i bakken/formen og fastbrenning er en saga blott.
…. til majones:Bytt ut 1/3 del til halvparten av oljen med Albasauce.
… tiI salatdressing: Eddik, krydder og Albasauce.
…. som grillolje: Pensle maten ofte i løpet av grillingen. Sprøtt og godt!
…. til pasta: Tilsett Albasauce og evt krydder etter koking. Forhindrer sammenklistring og gir god smak.

GTIN D-PAK Art nr EPD nr Varenavn Vekt/krt Ant./krt
7313840040567109699272 Albasaus10 liter