Kremet fettucchine med helsprø kylling

En kremet fettucchine rett med helsprø kyllingburger i skiver.
En av flere muligheter med helsprø produktene.
Oppskriften er til 4 porsjoner.

Slåtto produktnavn Epd nr.
Slåtto helsprø Kyllingburger 5700604
Grillbacon rå4364766
Trykk på epd nr i tabell

Ingredienser
  • 4 stk Helsprø kyllingburger
  • 400g pasta fettucchine
  • 1ss smør

  • 150g Bacon, finkuttet
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4stk eggeplommer
  • 2ss vann
  • 2dl fløte
  • 2dl parmesan revet
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 sitronbåt
  • Basilikum til pynt
Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken
2. Stek bacon i en dyp panne eller kjele med smør tilsett hvitløk mot slutten av stekingen
3. Stek kyllingburger i frityr 3-4 min i 160 grader
4. Pisk sammen fløte, eggeplommer, parmesan i en bolle
Drener pastaen
5. Tilsett pasta og fløteblanding i kjelen med bacon løft og rør rundt i pastaen til det blir en kremete og tykk konsistens
6. Legg pastablandingen på tallerken
7. Legg kylling på toppen, press over sitron og pynt med basilikum