En kremet fettucchine rett med helsprø kyllingburger i skiver.
En av flere muligheter med helsprø produktene.
Oppskriften er til 4 porsjoner.
Ingredienser
- 4 stk Helsprø kyllingburger
- 400g pasta fettucchine
- 1ss smør
- 150g Bacon, finkuttet
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 4stk eggeplommer
- 2ss vann
- 2dl fløte
- 2dl parmesan revet
- Salt og pepper etter smak
- 1 sitronbåt
- Basilikum til pynt
Slik gjør du:
1. Kok pasta etter anvisning på pakken
2. Stek bacon i en dyp panne eller kjele med smør tilsett hvitløk mot slutten av stekingen
3. Stek kyllingburger i frityr 3-4 min i 160 grader
4. Pisk sammen fløte, eggeplommer, parmesan i en bolle
Drener pastaen
5. Tilsett pasta og fløteblanding i kjelen med bacon løft og rør rundt i pastaen til det blir en kremete og tykk konsistens
6. Legg pastablandingen på tallerken
7. Legg kylling på toppen, press over sitron og pynt med basilikum