Helsprø kyllingsnitzel servert med bulgursalat og Helsprø blomkål. Godt, raskt og enkelt, med en deilig Ajvar fløtesaus. Oppskriften er tilpasset 4 personer.

Ingredienser
- 120g Bulgur
- 16 buketter Helsprø blomkål
- 4stk Helsprø kyllingburger
Ajvar fløtesaus - Ajvar
- 100g Løk
- 5dl Fløte
- Salt, pepper og cayenne etter ønske
Slik gjør du:
- Finhakk løken og fres den lett i kjelen
- Tilsett fløte og kok ned fløte til det tykner
- Tilsett Ajvar og smak til med salt, pepper og cayenne etter ønske
- Sausen kan jevnes med litt maizena etter behov.
- Kok bulgur etter anvisning. Tilsett gjerne kikerter eller bønner
- Stek Helsprø kylling burger og helsprø blomkål etter anvisning
- Anrett alt på tallerken