Fiskeburger i pita

Mer et godt serveringsforslag enn en oppskrift. Fiskeburger med tare og ramsløk i et grovt pitabrød med crispy grønt og tzatzki. Som tilbehør har vi en helsprø grønnsaksmix med brokkoli, blomkål, gulrøtter og potetbåter. Sunt og godt og enkelt å servere til større grupper som kantiner og buffet der en kan fylle i grønnsaker selv.

Slåtto produktnavn Epd nr.
Fiskeburger m/ tare & ramsløk 5127527
Tzatziki 2,5kg232736
Helsprø potetbåter 5692603
Helsprø brokkoli5816798
Helsprø blomkål 5816756
Helsprø gulrøtter 5816822
Trykk på epd nr i tabell

Ingredienser:
  • Pitabrød grovt elle fint
  • Fiskeburger med tare & ramsløk
  • Salat
  • Agurk
  • Tomat
  • Tzatziki
Slik gjør du:
  • Varme eller steke fiskeburger. Det er en fordel å tine burgeren på forhånd. Deles på midten.
  • Varme pitabrød i panne, ovn eller brødrister. Deles på midten
  • Smør tzatziki på innsiden av de to halve brødene.
  • Legg inn de halve fiskeburgerne med skjæreenden ut.
  • Monter inn salat, tomat og agurk.
  • Helsprø grønnsaker friteres eller varmes i ovn, og serveres som tilbehør.