Mer et godt serveringsforslag enn en oppskrift. Fiskeburger med tare og ramsløk i et grovt pitabrød med crispy grønt og tzatzki. Som tilbehør har vi en helsprø grønnsaksmix med brokkoli, blomkål, gulrøtter og potetbåter. Sunt og godt og enkelt å servere til større grupper som kantiner og buffet der en kan fylle i grønnsaker selv.
Ingredienser:
- Pitabrød grovt elle fint
- Fiskeburger med tare & ramsløk
- Salat
- Agurk
- Tomat
- Tzatziki
Slik gjør du:
- Varme eller steke fiskeburger. Det er en fordel å tine burgeren på forhånd. Deles på midten.
- Varme pitabrød i panne, ovn eller brødrister. Deles på midten
- Smør tzatziki på innsiden av de to halve brødene.
- Legg inn de halve fiskeburgerne med skjæreenden ut.
- Monter inn salat, tomat og agurk.
- Helsprø grønnsaker friteres eller varmes i ovn, og serveres som tilbehør.