Crunchy kyllingfilétburger

En sous vide kyllingfilét 230g servert i surdeigsbrød med sprø løk, sprøstekt bacon, coleslaw løk, salat og bbq saus.

Slåtto produktnavn Epd nr.
Sous vide kyllingfilet 5943477
Surdeigsbrød lyst 5124896
Grillbacon rå 4364766
Bacon skivet, stekt 5778378
BBQ Blues 114033
Trykk på epd nr i tabell

Ingredienser:
  • Sous vide kyllingfilet
  • 10g Sprø løk
  • Champignon 20g
  • 2 skiver tomat
  • 1 ring paprika
  • 2 skiver bacon
  • 2ss Coleslaw
  • 1-2ss BBQ Blues saus
Slik gjør du:
  1. Varm/ karamelliser brødet i toastjern eller brødrister
  2. Fordel coleslaw utover bunnen
  3. Fordel salaten over coleslaw
  4. Legg på burger
  5. Drypp BBQ saus utover burger
  6. Strø over sprø løk
  7. Plasser deretter champignon, paprika og bacon til slutt på toppen