Auberginerull med hummus & grillet paprika

Grillede skiver av aubergine sammen med vår Hummus original er en suveren smakskombinasjon! Hummusens salte og kremete konsistens gifter seg med den røkete smaken av grillet aubergine. Fetaosten tilfører det salte og de røstede pinjekjernene gir herlig crunch.

Slåtto produktnavn Epd nr.
Hummus original 5127709
Paprikafilet grillet 5328372
Trykk på epd nr i tabell

Ingredienser:
  • 2stk auberginer
  • 1dl olivenolje
  • Flaksalt
  • 275g Hummus original
  • 1 flaske/ 480g Paprikafilet grillet
  • 100g fetaost
  • 0,5dl pinjekjerner
  • 75g ruccula
  • Grillpinner
Slik gjør du:
  1. Sett ovnen på 200 grader eller sett på grillen om du vil grille aubergine.
  2. Del auberginen på lengden, ca 6 skiver per aubergine. Legg de på en plate med bakepapir og spre over olivenolje og flaksalt.
    Bak i ovnen eller legg på grillen i ca 20-30 min, avhengig av på tykkelse. De skal bli myke og få en gylden farge.
  3. Røst pinjekjerner i en tørr stekepanne på middels varme til de er gyldne.
  4. Når auberginen er klar, bred ut hummus på halva delen av auberginen, legg over en bit grillet paprikafilé og smul over litt fetaost. Vend over den andre delen og fest en grillpinne eller lignende for å holde det hele sammen.
  5. Legg på en seng av ruccola og topp med pinjekjerner.