Smarte løsninger, god butikk og veldig godt
Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!
Pizza er god butikk!
Ønsker du å komme i gang med pizza, men mangler utstyr? Mangler du kompetanse og plass? Det er ingen hindring.
Eller er du allerede rå på pizza, men trenger inspirasjon til nye oppskrifter? Snakk med Slåtto da vel!

Hvordan garnere en perfekt pizza

• En pizza bør ikke ha større total varekost enn ca 2- 2,50kr pr. cm i diameter.
Eks: ca 80-100,- for en 40 cm.
• En pizza blir ikke nødvendigvis bedre av å øke mengden garnityr.
Bruk de anbefalte mengder.
• 70 % av totalinntrykket får dine gjester gjennom synsopplevelser, pizzaen må derfor se appetittlig ut.
• For mye ost fjerner mye av smaken fra saus, krydder og garnityr.
Bruk de anbefalte mengder.
• Vær nøye med å fordele garnityret jevnt utover hele pizzaen. Unngå å plassere f.eks. osten på midten av bunnen for så å fordele den utover, dette fører lett til at bunnen blir
“flatklemt” på midten når luften presses ut.
• En 2 cm deigkant/skorpe rundt pizzaen utgjør ca 17 % av flateinnholdet.
MERK: Stekeanbefalinger er kun et utgangspunkt, da dette kan variere fra ovn til ovn. Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.
- April 2025