Vegetarlasagne oppskrift

En nydelig vegetarlasagne laget med blant annet kremet spinat og stir fry grønnsakene fra Suco.
Denne oppskriften er tilpasset gastronorm mål. Dvs. omkring 16 porsjoner.

Slåtto produktnavn EPD nr
Slåtto pizzasaus/tomatsaus5815832
Spinat kremet Suco5625009
Stir fry grønnsaker5624887
Vårlig linsesalat5625736
Revet ost1183557
Harissa (chilipaste) 5212345
Tomatsaus
  • 1500 gr Slåtto pizzasaus/tomatsaus
  • 3,5dl vann
  • 1 potte fersk basilikum
  • 20 gr kinesisk hvitløk
  • 17 gr harissa
  • 10 gr salt
  • 2,5dl olivenolje

Tilsett alle ingredienser i en bakk/bøtte og kjør med stavmikser til du får en jevn saus

Kremet spinat
  • 1250g Spinat kremet Suco
  • 10 gr salt
  • 2 gr pepper
  • 5 gr hvitløkspulver
  • 2 gr oregano
Sett sammen lasagne med fryste eller tinte grønnsaker
  • 1250 g spinat blanding med krydder
  • 1250 g grillede grønnsaker stir fry
  • 1250 g vårlig linsesalat
  • 800g cottage cheese
  • 800 gr vårlig linsesalat
  • 800 gr revet ost
  • 1 porsjon ferdig mikset tomatsaus

Slik gjør du:
  • Legg et lag med 1/3 av grillede grønnsaker, 1/3 vårlig linsesalat, 1/3 av tomatsausen i en 1/1 GN bakk
  • Legg på lasagne plater
  • Legg på 1/3 av spinatblanding og 1/2 part av cottage cheese
  • Fortsett til formen er full.
  • Avslutt med spinatblandingen til øverste laget og topp alt med revet ost

Steke tid med tinte grønnsaker ca 40 min på 170 grader med ost fra start

Steketid med fryste grønnsaker ca 60 min på 170 grader. Osten legges på etter ca 30 minutter steketid