Laget i beste “American Diner” tradisjon Tykk, saftig og smakfull.
Fikk gullmedalje og ble kåret til “Årets Hamburger” under Norgesmesterskapet for kjøttvarer i 2010!

Laget i beste “American Diner” tradisjon Tykk, saftig og smakfull.
Fikk gullmedalje og ble kåret til “Årets Hamburger” under Norgesmesterskapet for kjøttvarer i 2010!
Diner hamburgeren bør tines før steking. Stekes så på flatgrill eller i panne på 220-240 grader i 2-3 minutter fra tint tilstand (temp. og
tid kan variere noe – avhengig av utstyr)
Serverings/salgs- tips: Garnér og servêr som standard hamburger – eller bruk en av oppskriftene i “Det Lille Extra”
GTIN D-PAK | Art nr | EPD nr | Varenavn | Vekt/krt | Ant./krt |
---|---|---|---|---|---|
7056950102205 | 254 | 2249092 | Diner Hamburger 170 gr | 6,12 kg | 36 |